Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍREK


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Interdiszciplináris MLDT szakmai nap: a COVID-19 pandémia klinikai és laboratóriumi következményei (2022.05.26.)
  2022.04.20. - MLDT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák!

   

  A Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság (MLDT) idén is szervez szakmai napot „Inter-diszciplináris MLDT szakmai nap: a COVID-19 pandémia klinikai és laboratóriumi következményei” címmel. A téma még mindig időtálló, idén azonban szélesítjük érdeklődési spektrumunkat és látókörünket, és a laboratóriumi diagnosztikán túlmenően számos további szakma – infektológia, kardiológia, gyermekgyógyászat, háziorvoslás, pszichiátria, virológia – szemszögéből is követhetjük az eseményeket a COVID-19 pandémia következményeit illetően. A programot néhány céges ismertető előadás is színesíti.

   

  A részletes programot e felhíváshoz csatoltuk.

   

  Idén az eseményt alapvetően jelenléti formában rendezzük 2022. május 26-án, csütörtökön, a Pécsi Tudományegyetem ÁOK Új Elméleti Tömbjének egyik nagy előadójában és az aulában (7624 Pécs, Szigeti út 12.). A program szakmai részéről felvétel is készül, és a rendezvényre úgy is lehet regisztrálni, hogy csak utólag, felvételről nézi meg a jelentkező (2 hétig), a jelenléti részre nem jön el. A részvételi díj egységesen 5.000 Ft.

   

  A szakmai nap, mint továbbképző tanfolyam akkreditációját is elindítottuk, a laboratóriumi és mikrobiológiai egyetemi diplomások, valamint a háziorvosok számára szakma szerinti továbbképzési pontként, a többi szakmának pedig szabadon választhatóként.

  Az eseményre a szakdolgozókat is hívjuk, akiknek a szakmai nap szabadon választható, kreditpontos továbbképzés lesz (akkreditáció folyamatban).

   

  A regisztráció és a részvételi díj befizetésének határideje: 2022. május 2., hétfő.

   

  Regisztrálni az alábbi linken lehetséges (helyszíni regisztrációra nem lesz mód!):

   

  https://forms.gle/JvWbBVsKniNwAAyE7

   

  A regisztrációhoz google-fiók szükséges.

  Aki rendelkezik google-fiókkal, egyszerűen csak be kell lépnie.

  Aki nem rendelkezik google-fiókkal (vagy újat akar létrehozni), a „Bejelentkezés” gombra kattintva a „Fiók létrehozása” pontban tud egyet létrehozni saját magának. Ezt bármilyen e-mail-címmel megteheti („Inkább a jelenlegi e-mail-címem használata”), nem szükséges új e-mail cím kialakítása (és akkor a már meglévő címére kap értesítéseket a rendezvényről). A jelszó bármi lehet, nem kell az eredeti e-mail-címhez tartozó.

   

  A díjat a Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság 10200823-22222909-00000000 számú számlájára kérjük átutalni.

  A közleménybe kérjük, írják be a regisztrálni kívánt egyén/egyének nevét, illetve pecsétszámát/nyilvántartási számát, továbbá, hogy „Szakmai Nap”. Amennyiben több személy befizetése egyszerre történik, kérünk a közlemény rovatban mindenkit felsorolni.

   

  Amennyiben a továbbképzési pontok elszámolását és/vagy részvételi igazolás kiállítását is kéri, akkor mindenképpen töltse majd ki az online tesztvizsgát is (a rendezvény napjától lesz elérhető 2 hétig, a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük ki)! A pontok jóváírását, illetve a részvételi igazolás küldését a tesztvizsgát sikeresen kitöltők részére végezzük (a regisztrációkor megadott adatok alapján).

   

  A szakmai nap megvalósításakor a jelenléti ív kitöltésén kívül papír alapú adminisztrációt NEM végzünk!

   

  Meghívó

   

  Program

   

  Várjuk Önöket/Benneteket a hosszú kihagyás után végre személyes formában megrendezésre kerülő rendezvényünkön, a mediterrán Pécs városában!

Vissza a hírekhez