Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Körlevél laboratórium vezetőknek - Felhívás kérdőív kitöltésére
  2020.03.11. - MLDT - Hírkategória: Általános

  Tisztelt Kolléga!

   

  A háziorvosi vérvétel jelenlegi gyakorlatával kapcsolatos helyzetfelméréshez kérjük most az Ön segítségét. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által kezdeményezett projekt célja egy új vérvételi rendszer koncepciójának kialakítása, melynek lényege, hogy a „minta utazzon, ne a beteg”. Ehhez a tervezethez szolgáltat alap információkat a mellékelt kérdőív.

   

  A kérdőív kitöltésére olyan laboratóriumok vezetőit kérjük, akik által felügyelt laboratóriumokban végeznek háziorvosi beutalóval laboratóriumi vizsgálatokat. A kérdőív végén statisztikai adatokat (maximum 3 adatot) is kérünk az Ön által felügyelt laboratórium informatikai rendszere alapján háziorvosi beutalóval végzett vérvételekkel és beszállított mintákkal kapcsolatosan.

   

  A kérdőív kitöltése attól függően, hogy az alapellátást milyen mértékben szolgálja ki az Ön által vezetett laboratórium, 2-20 percet vesz igénybe.

   

  Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti, hogy valós helyzetfelmérésen alapuló szakértői anyag készülhessen a lakosságközeli vérvétel országos rendszerének kialakítására!

   

  A kérdőív a mellékelt link segítségével érhető el: 
  https://www.surveymonkey.com/r/laborvezetoi_felmeres

   

Vissza a hírekhez