Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • 5. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyam (TETT) (Siófok, 2019. április 25-27.)
  2019.03.11. - MLDT - Hírkategória: Általános

  Helyszín: Siófok, Prémium Hotel Panoráma****

   

  Tisztelt Kolléganő és Kolléga!

   

  A MH EK II. Belgyógyászati Osztály Endokrin Részlege dolgozói nevében tisztelettel meghívom Önt az 5. Tavaszi Endokrin Továbbképző Tanfolyamra.

   

  Jubileumi találkozó lesz ez: 10 éve tartjuk tavaszi továbbképzésünket e név alatt, és szerénytelenség nélkül állíthatom, ez a tanfolyam az egyik legjobban elismert kurzus lett hazánkban.

   

  Céljaink változatlanok: igyekszünk átadni az endokrinológiával kapcsolatos legfrissebb ismereteket endokrinológusoknak, szakorvos-jelölteknek, gyermekgyógyászoknak, nőgyógyászoknak, belgyógyászoknak, háziorvosoknak, PhD hallgatóknak (számukra is akkreditált a tanfolyam), és minden érdeklődőnek. A korábbi évekből jól ismert Quo vadis glandula thyreoidea és Hypophysis nap programja mellett foglalkozunk majd a diabétesszel, elgondolkodtató esetek bemutatásával, új diagnosztikus lehetőségekkel, új gyógyszerekkel, a legfrissebb endokrin irányelvekkel, mindemellett mini-symposiumok is színesíti tanfolyamunkat. Remélem, a mellékelt program, a neves magyar és külföldi előadók felkeltik az Ön érdeklődését is.

   

  A tanfolyam tesztvizsgával zárul; sikeres vizsga esetén kreditpont („szakmai pont”) kerül jóváírásra, amely elbírálása folyamatban van.

   

  SZAKDOLGOZÓI Tanfolyam A 2013. óta megrendezett tanfolyam az endokrin munkacsoportokban dolgozó asszisztensnők, nővérek körében nagy sikert aratott. Ezért 2019-ben is szervezünk ilyen kurzust. Kérjük, serkentsék és támogassák, hogy érdeklődő kolléganőik részt vehessenek ezen az akkreditált programon, hiszen az endokrin team-munka megköveteli a szakdolgozók megfelelő képzettségét is. A részvételi díj 5000 Ft; várhatóan 20 kreditpont adható.

   

  A TETT helyszíne a siófoki Panoráma Hotel lesz; a 4**** szálloda a tudományos programok után a relaxációs lehetőségek széles skáláját biztosítja az ott szállást foglalóknak.

   

  Reméljük, részvételével Ön is hozzájárul az 5. TETT sikeréhez!

   

  Üdvözlettel:

   

  Dr. Kovács László PhD. c. egyetemi docens, részlegvezető főorvos főszervező

   

  New Instant Szervezőiroda
  1028 Budapest, Máriaremetei út 41.
  Mobil: +36 20/ 544-4032
  Email: instant@newinstant.hu
  Web: www.newinstant.hu

   

  A tanfolyam hivatalos oldala: http://newinst.wixsite.com/5tett

   

  Meghívó
  Jelentkezési lap
  Program
  Nővér program

   

Vissza a hírekhez