Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Sikeresen zárult a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán a laboratóriumi asszisztens felsőoktatási szakképzés első féléve
  2017.01.31. - MLDT - Hírkategória: Általános
  2016 szeptemberében az elsők között indult a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán az orvosdiagnosztikai asszisztens felsőoktatási szakképzés laboratóriumi specializációja. A képzést megkezdő 37 hallgatóból jelenleg 35-en aktívan folytatják tanulmányaikat, akik sikeresen túl vannak az első félév teljesítésén. A képzés minőségét a régió neves laboratóriumi szakembereinek, laboratórium-vezető főorvosainak bevonásával a kar magasan kvalifikált oktatói, professzori gárdája garantálja.
  A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017 szeptemberében új évfolyammal ismét indul a képzés, immár a megújult képzési és kimeneti követelmények alapján, mely szerint a felsőoktatási szakképzés keretében felsőfokú orvosdiagnosztikai asszisztens végzettség szerezhető. A képzésre 2017 február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu oldalon. A részletekről további felvilágosítás kérhető a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán (http://www.ek.uni-miskolc.hu)

  Dr. Fodor Bertalan
  főiskolai tanár,
  Miskolci Egyetem, Egészségügyi Kar


Vissza a hírekhez