Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Magyar Tüdőgyógyász Társaság 'COPD Világnapi Rendezvénye' és 'Újdonságok a Tüdőgyógyászatban Rendezvény
  2016.11.07. - MLDT - Hírkategória: Általános
  2016. november 18-19. között kerül megrendezésre A Magyar Tüdőgyógyász Társaság „COPD Világnapi Rendezvény és Újdonságok a Tüdőgyógyászatban Rendezvény” a Danubius Hotel Flamenco-ban.

  A programon az első 80 jelentkező részvételét tudjuk biztosítani.

  Kedves Kollegák!

  Szeretettel várunk mindenkit a Magyar Tüdőgyógyász Társaság szakmai rendezvényére, melynek első részében köszöntjük a COPD Világnapot és az ezt követő programban pedig a tüdőgyógyászat legfrissebb új eredményeit a kutatásban és a klinikai munkában egyaránt. Egy olyan inspiráló szakmai két napot képzeltünk el, amely a szakmai közös gondolkodásnak, a munkacsoportok közötti kapcsolat felvételnek, kapcsolaterősítésnek egyik pillére lesz azzal, hogy komprehenzív áttekintést biztosít a nemzetközi szakmai aktualitásokról és ezek megvitatására, a hazai munkában való felhasználására alkalmat ad.

  A program két napja folyamán szeretnék megidézni az Európai Tüdőgyógyász Társaság (ERS) konferenciáját, amely a világ legnagyobb és legszélesebb spektrumú tüdőgyógyászati seregszemléje több mint húszezer kollega részvételével. Programunk előadóit arra kértük, hogy a rájuk bízott témával kapcsolatosan gyűjtsék a legfontosabb új információkat, aktuális új eredményeket, hogy előadásukban a még publikációkban nem elérhető, igazán friss eredményeket is megoszthassák a kollegákkal.

  A péntek esti kerekasztal megbeszélésen pedig szeretnénk az Európai Tüdőgyógyász szakvizsgát, a magyar csapat szereplését az ERS Tudás Championship-jén, és azokat a nemzetközi lehetőségeket bemutatni bemutatni, amelyeket az ERS nyújt a fiatalok számára. Várjuk ezért, hogy a szakmánkban dolgozó rezidensek, szakorvosjelöltek, fiatal szakorvosok is eljönnek és megérezhetik a tüdőgyógyász szakma izgalmas, nemzetközi hálózatának vonzását, és a mi rendezvényünkkel segíthetünk abban, hogy ennek aktív közreműködői, formálói legyenek az elkövetkező években, évtizedekben.

  Bízom abban is, hogy nagy tapasztalattal, klinikai tudással rendelkező kollegáink is részt tudnak venni a rendezvényen, hogy ezzel a tudással, véleménnyel erősítsék a megbeszélések szakmai tartalmát, s formáljuk közösen a tüdőgyógyászat jelenét és jövőjét.
  Szeretettel várunk mindenkit novemberben.

  Baráti üdvözlettel
  Horváth Ildikó
  a rendezvény főszervezője

  Jelentkezési lap >>

  Program >>

Vissza a hírekhez