Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megújult az MLDT honlapja
  2016.03.19. - MLDT - Hírkategória: Általános
  A Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság honlapja közel 10 évvel ezelőtt készült el és azóta lényegében változatlan formában működik.

  A Társaságot 2015-től irányító új vezetés - felismervén, hogy a honlap korábbi formájában már nem felel meg a 21. század elvárásainak - célul tűzte ki annak megújítását. Az elmúlt hónapok erőfeszítéseinek eredményeképpen elkészült az új honlap, amely a megszokott www.mldt.hu címen érhető el.

  A megújulás mind a formai, mind a tartalmi elemeket érinti. Az elképzelésünk az volt, hogy egy felhasználóbarát, könnyen áttekinthető, a mai trendeknek megfelelő, több hazai szakmai társaság megújult felületéhez hasonló honlapot készítsünk, ugyanakkor markánsan jelenjenek meg a társaság egyedi, jellegzetes elemei is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlap új köntöst, egyedi új színvilágot kapott, csempés megoldások, dinamikus sliderek, bannerek kerültek benne kialakításra.

  A formai mellett tartalmi megújulás is történt. A régi honlapon meglévő hasznos, releváns elemek felhasználásra, beépítésre kerültek az új környezetbe. Ugyanakkor számos tartalmi változás is történt. A munkabizottságok tagjai és munkája hangsúlyosabban kerülnek megjelenítésre, bővült a hasznos linkek, kalkulátorok, szakmai társaságok listája, közvetlenül elérhető a "Lab Tests Online" felület, valamint egyszerűbbé és hatékonyabbá vált a keresés az archív dokumentumok között.

  Az új honlappal kapcsolatban további fejlesztési terveink is vannak, melyek a közeljövőben fokozatosan kerülnek majd kialakításra. Szeretnénk a magyarországi laboratóriumok adatainak térképes, interaktív megjelenítését kialakítani a honlapon, videó interjúk formájában tervezzük bemutatni a modern laboratóriumi technológiákat vezető magyar laboratóriumok tolmácsolásában, egy kongresszusi modul kialakítása van folyamatban az MLDT rendezvényeinek lebonyolítását segítendő, végül hirdetési felületet szeretnénk biztosítani a laboratóriumi szakmával kapcsolatban lévő cégek számára.

  Remélhetőleg az új tartalom és forma elnyeri a tagság tetszését, és örömmel, mindennapi rendszerességgel keresik fel majd az oldalt!

Vissza a hírekhez

Clinical Chemistry and Laboratory Medicine
Lab Tests Online

Társult tagjaink

 • 77 Elektronika
 • BECKMAN COULTER
 • Biomeriux
 • Bio-rad
 • Diagnosticum
 • Roche
 • sysmex
 • HR-Pharma