Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
  2015.03.18. - MLDT Vezetősége - Hírkategória: Általános
  Az MLDT pályázatot ír ki tagjai számára a „3rd Integration of Pharmacogenomics in clinical decision support, ESPT 2015” (Budapest, 2015. október 7-9.) kongresszuson való részvétel támogatására.
  A kongresszus hivatalos honlapja http://www.esptcongress.eu/espt_accueil.php
  A pályázatokat az MLDT titkárához e-mailben és postai úton is (Dr. Nagy Béla MLDT titkár, DE, KK, Laboratóriumi Medicina Intézet, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.,e-mail: nagyb80@gmail.com) 2015. április 30-ig kérnénk benyújtani.

  A pályázatnak tartalmazni kell:
  · szakmai önéletrajzot, amely kitér a pályázó az MLDT-ben végzett munkájának részleteire,
  · a közleményeinek jegyzékét,
  · az MLDT kongresszusain az elmúlt három alkalommal tartott előadások, poszterek jegyzékét,
  · az ESPT kongresszusra benyújtott, elbírálás alatt álló, illetve elfogadott absztrakt(ok) másolatát,
  · a kongresszusi részvétellel kapcsolatos részletes költségtervet,
  · a nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a www.mldt.hu társasági weboldal számára benyújtja prezentációját, amellyel a nemzetközi kongresszuson részt vett,
  · a pályázó levelezési címét (postai cím, e-mailcím, telefonszám, faxszám).

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a már megítélt támogatás csak akkor vehető igénybe, ha a kongresszus rendezőinek az absztrakt elfogadását bizonyító értesítését a pályázó eljuttatja az MLDT titkárához, és a 2015. évi tagdíját 2015. március 31-ig befizeti.

  Pályázat csak a meghirdetett határidőig, 2015. április 30. 24:00 óráig (CET) - az elektronikus beérkezésre - vonatkozik nyújtható be. A határidőn túl érkező, vagy nem előírásszerűen benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

  A pályázat az MLDT nevére és címére (MLDT, 4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.) kiállított eredeti számlákkal igazolt kongresszusi részvételi díj összegére, továbbá a szállásköltség (a kongresszus idejére, középkategóriájú hotelben) és az utazási költség (vonatjegy 2. osztályra, illetve helyi tömegközlekedés) támogatására irányul. A támogatás összege a július 15-ig regisztráló 40 év feletti pályázók részére a fenti kongresszusi költségek 50%-a, de maximálisan 130.000 Ft, a 40 év alatti pályázók, valamint a PhD hallgatók számára a fenti kongresszussal kapcsolatos költségek 90%-a, de maximálisan 240.000 Ft. A pályázatok elbírálását az MLDT vezetősége által megbízott ad hoc bíráló bizottság végzi. A döntésről a pályázóknak egyénileg küld értesítést az MLDT titkára, és a támogatottak névsora az MLDT honlapján is nyilvánosságra kerül. A pénzügyi lebonyolítás eljárásrendjét az MLDT pénztárosa ismerteti a támogatást elnyert pályázókkal.
  A pályázati alap: bruttó 1.100.000 Ft.

  A pályázat nyerteseit a Bíráló Bizottság legkésőbb 2015. május 31-ig kihírdeti.

  Debrecen, 2015. március 18.

  MLDT Vezetősége

Vissza a hírekhez