Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Pályázati felhívás a MLDT Publikációs és Kommunikációs Bizottságának tagságára
  2015.03.17. - MLDT - Hírkategória: Általános
  A MLDT Alapszabálya szerint a Publikációs és Kommunikációs bizottság elnökét a küldött-közgyűlés választja, a bizottságok tagjait pedig pályázati úton kell megválasztani, amit a vezetőség hagy jóvá.A Publikációs és Kommunikációs Bizottság az elnökből, a jóváhagyott két tagból (a továbbiakban: tagok), valamint egy póttagból áll.
  A Bizottság feladatai (kivonat az Alapszabályból):

  26 § (1) A bizottság, a társaság céljaival összhangban, felel a társaság tagjainak és a társasággal kapcsolatban álló hazai és nemzetközi szervezetek, megfelelő kommunikációs médián keresztüli, objektív tájékoztatásáért.
  26 § (2) A bizottság kommunikációs és publikációs tevékenységét a vezetőség felügyeletével, a bizottság működését szabályzó eljárásrend szerint végzi.
  26 § (3) A bizottság feladata
  – a tagság hírlevél vagy más médium általi rendszeres tájékoztatása;
  – a társaság honlapjának (www.mldt.hu) tartalmi szerkesztése, a tartalom frissítése és karbantartása, valamint kapcsolattartás a honlap üzemeltetőjével;
  – tagsága részére a honlapon vagy más kommunikációs felületeken nyújtható, a tagság szakmai fejldését és érdekeit szolgáló szolgáltatások tervezése, fejlesztése, karbantartása és szakmai felügyelete;
  – a társaság hazai vagy nemzetközi szakmai és társadalmi szervezetek felé való kommunikációjának fejlesztése.

  A Publikációs és Kommunikációs Bizottság tagságára 3 fő számára pályázat került meghírdetésre.

  A pályázat tartalmazzon egy rövid szakmai életrajzot, illetve egy motivációs levelet. Az anyagot kérem legkésőbb 2015. március 30-ig szíveskedjen elküldeni elektronikusan Dr. Nagy Béla MLDT titkár részére, a nagyb80@gmail.com e-mail címre.

Vissza a hírekhez