Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
  2014.01.23. - MLDT - Hírkategória: Általános
  Az MLDT pályázatot ír ki tagjai számára az IFCC WorldLab Istanbul 2014, Istanbul, Törökország, 2014. június 22-26. között megrendezendő kongresszuson való részvétel támogatására.  

  A kongresszus hivatalos honlapja http://www.istanbul2014.org/, a kongresszusra az absztraktok benyújtási határideje a honlap szerint 2014. február 15.   
  A pályázatokat az MLDT titkárához e-mailben és postai úton (Dr. Liszt Ferenc MLDT titkár, PTE KK Laboratóriumi Medicina Intézet, 7624 Pécs, Ifjúság u. 13. e-mail: liszt.ferenc@pte.hu)

  2014. február 15-ig kell benyújtani!

  A pályázatnak tartalmazni kell:
  szakmai önéletrajzot, mely kitér a pályázó MLDT-ben végzett munkájának részleteire,
  a közlemények jegyzékét,
  az MLDT kongresszusain az elmúlt három alkalommal tartott előadások,
  poszterek jegyzékét,
  a kongresszusra benyújtott, elbírálás alatt álló abstract(ok) másolatát,
  a kongresszusi részvétellel kapcsolatos részletes költségtervet, nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a www.mldt.hu társasági weboldal számára benyújtja prezentációját, amellyel a nemzetközi kongresszuson részt vett, a pályázó levelezési címét (postai cím, e-mail, telefonszám, fax-szám).

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a már megítélt támogatás csak akkor vehető igénybe, ha a kongresszus rendezőinek az abstract elfogadását bizonyító értesítését a pályázó eljuttatja az MLDT titkárához és a 2014. évi tagdíját 2014. március 31-ig befizeti.   Pályázat csak a meghirdetett határidőig – 2014. február 15. 24:00 óra (CET) elektronikus beérkezésre vonatkozik - nyújtható be. A határidőn túl érkező, vagy nem előírásszerűen benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

  A pályázat az MLDT nevére és címére (MLDT 7624 Pécs, Ifjúság u. 13.) kiállított eredeti számlákkal igazolt kongresszusi részvételi díj összegére, továbbá az azzal összefüggő úti- (pl. repülőjegy turista osztályon) és szállásköltség (max. a kongresszus idejére, középkategóriájú hotelben) támogatására irányul. A támogatás a 40 év alatti pályázók számára a fenti kongresszussal kapcsolatos költségek 90%-a, de maximálisan 450.000 Ft, a 40 év feletti pályázók esetén pedig a fenti kongresszusi költségek 50%-a, de maximálisan 250.000 Ft.

  A pályázatok elbírálását az MLDT vezetősége által megbízott ad hoc bíráló bizottság végzi. A döntésről a pályázóknak egyénileg küld értesítést az MLDT titkára, és a támogatottak névsora az MLDT honlapján is nyilvánosságra kerül. A pénzügyi lebonyolítás eljárásrendjét az MLDT pénztárosa ismerteti a támogatást elnyert pályázókkal.


  A pályázati alap: bruttó 2.000.000 Ft.

  A pályázat nyerteseit a Bíráló Bizottság legkésőbb 2014. február 28-ig kihirdeti.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza a hírekhez