Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megjelent a nem egészségügyi diplomások szakképzéséről szóló rendelet
  2005.10.19. - MLDT - Hírkategória: Általános
  Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a nem egészségügyi diplomások szakképzéséről szóló rendelet az Eü Közlöny legutóbbi számában:

  Eü. Közlöny, LV évfolyam 17. szám, 2507 oldal (2005. október 10.)

  Ez úton szeretnénk köszönetet mondani a rendelet megjelenését közvetlenül előkészítő Muszbek László akadémikusnak, és mindazon munkatársaknak, valamint a szakma korábbi vezetőinek, és az MLDT érdekképviseleti szervezete tagjainak, ezen belül külön Havass Zoltán doktornak, akik évek során harcoltak ennek a rendeletnek a kiadásáért.

  A rendelet megjelenése lehetővé teszi, hogy meginduljon az érdemi munka a szakképzés programjának és eljárásainak kidolgozásara és végrehajtásara. Az ezzel kapcsolatos munkálatok előkészületben vannak az MLDT, a szakmai kollégium és a szakképzésért felelős egyetemek, valamint a nem eü. diplomás kollégák érdekképviseleti bizottságának bevonásával.

  A fejleményekről hamarosan tájékoztatassál leszünk.

  A témához kapcsolódóan tájékoztatjuk Önöket, hogy a szakmánkat érintő szakképzési rendszerek teljes vertikumáról Muszbek Professzor a MOLSZE ez évi kongresszusán tartott egy kiváló és átfogó előadást, melyet az MLDT honlapján olvashatnak az érdeklődők.

  Üdvözlettel és jó ünneplést kívánva:

  Prof. Horváth Andrea
  az MLDT mb. elnöke

Vissza a hírekhez