Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Dr. Fodor Bertalan részére a ‘habilitált doktor’ cím adományozását javasolják
    2013.03.26. - MLDT - Hírkategória: Általános
    2013. március 18-án került sor Dr. Fodor Bertalan tanszékvezető főiskolai tanár, tudományos dékánhelyettes (Miskolci Egyetem, Egészségügyi Kar) habilitációs eljárásának nyilvános részére a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Dr. Fodor Bertalan magyar és angol nyelvű tantermi előadását a sejtproliferáció témaköréből a Klinikai Laboratóriumi Kutató Msc szakos hallgatók számára az ETK Rét utcai tantermében tartotta meg. 13 órától a PAB székházban az elnökség és a hallgatóság jelenlétében tudományos előadás hangzott el: „Széles-spektrumú laboratóriumi medicina. A vesefunkciótól a nanomedicináig” címmel.

    A habilitációs bizottság elnöke: Prof. Dr. Kovács L. Gábor, akadémikus, intézetigazgató egyetemi tanár, tagjai Prof. Dr. Madácsy László és Prof. Dr. Szabó Antal.

    A habilitációs eljárás nyilvános részének lezárásaként az elnökség a tantermi és tudományos előadások értékelése – valamint a tudományos életmű - alapján dr. Fodor Bertalan részére a ‘habilitált doktor’ cím adományozását javasolja a Pécsi Tudományegyetem Doktori és Habilitációs Tanácsának.

Vissza a hírekhez