Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Euromedlab Milano - Pályázat nyertesei
  2013.02.18. - Dr Kovács L. Gábor, MLDT elnök - Hírkategória: Általános
  Az MLDT pályázatot hirdetett tagjai számára „20th IFCC-EFLM European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, Euromedlab Milano 2013” (Milano, Olaszország, 2013. május 19-23.) kongresszusi részvétel támogatására.
  A pályázat a számlákkal igazolt kongresszusi részvételi díj összegére, továbbá az azzal összefüggő úti- és szállásköltség támogatására irányult. A megadott határidőre 4 érvényes pályázat érkezett, melyeket a Vezetőség által felkért három tagú bíráló bizottság (Prof. Kappelmayer János, Dr. Patócs Attila és Dr. Vásárhelyi Barna) értékelt az előre megadott szempont rendszer alapján.

  A szempontok között a benyújtott előadás kivonat minősége, az MLDT-ben végzett tevékenység ill. a költségterv realitása szerepelt.

  A 40 év alatti pályázók közül a fenti kongresszusi költségek 90%-a, de maximálisan 450.000 Ft támogatásban részesül: Dr. Bordás Noémi (Szeged)

  A 40 év feletti pályázók közül a fenti kongresszusi költségek 50%-a, de maximálisan 250.000 Ft támogatásban részesülnek:
  Dr. Fodor Bertalan (Miskolc)
  Dr. Kőszegi Tamás (Pécs)
  Dr. Salgó László (Szeged)

  A pályázat nyerteseinek az MLDT vezetősége gratulál és sikeres kongresszusi felkészülést kíván.

  Dr Kovács L. Gábor

  MLDT elnök

Vissza a hírekhez