Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Meghívó a szeptemberi ESCCA konferenciára
  2012.05.04. - MLDT - Hírkategória: Általános
  Az Európai Klinikai Sejtanalízis Társaság (European Society of Clinical Cell Analysis azaz ESCCA) ez évi konferenciáját Budapesten tarja 2012. szeptemberében. A Kongresszust 5 témában párhuzamosan tartott kurzusok előzik meg.

  A kurzus és konferencia teljes programja elérhető lesz a rendezvény hivatalos oldalán.

  Az ESCCA konferenciák előadói a klinikai áramlási citometria legjelesebb nemzetközi szakértői, a kurzusok rendkívül népszerűek és "first come, first serve" alapon limitált résztvevő számára látogathatók. Az idei évben sikerült elérni, hogy korlátozott számban elsősorban 40-45 év alatti közép-kelet európai régióból pályázó kolléga részére a 475 eurós regisztrációs díj 200 euróval csökken a beküldött absztrakt, a motivációs levél és a beadott önéletrajz kvalitásai alapján.

  A konferencia nemzetközi meghívottjai mellett a hazai tudományos élet ismert alakjai (Sarkadi Balázs, Falus András, Szőlősi János, Kulka Janina) is előadásokat tartanak.

  A konferencián poszter formában lehet kutatási eredményeket bejelenteni, mely absztraktok 10-15%-a "selected oral presentation" formájában kerülhet bemutatásra.

  Az absztrakt beadási határideje: 2012.06.01.

Vissza a hírekhez