Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
  2010.11.19. - MLDT - Hírkategória: Általános
  Az MLDT pályázatot ír ki tagjai számára az „IFCC-Wordlab and EuroMedlab 2011” (Berlin, Németország, 2011. 05. 15-19.) kongresszuson való részvétel támogatására.
  A pályázatokat az MLDT titkárához postai úton és e-mailben (Dr. Seres Erika MLDT titkár, SZTE ÁOK Laboratóriumi Medicina Intézet, 6725 Szeged Semmelweis u. 6. e-mail: eseres@clab.szote.u-szeged.hu)

  2011. január 28-ig kell benyújtani.
  A pályázatnak tartalmazni kell:
  • szakmai önéletrajzot, mely kitér a pályázó MLDT-ben végzett munkájának részleteire,
  • a közlemények jegyzékét,
  • az MLDT éves kongresszusain az elmúlt öt évben tartott előadások, poszterek jegyzékét,
  • a kongresszusra benyújtott, elbírálás alatt álló, illetve elfogadott abstract(ok) másolatát,
  • a kongresszusi részvétellel kapcsolatos részletes költségtervet,
  • a kötelezettségvállalást, arra hogy a www.mldt.hu társasági weboldal számára benyújt egy közleményt vagy a posztert, amellyel a nemzetközi kongresszuson résztvett.
  • a pályázó levelezési címét (postai cím, e-mail, telefonszám, fax-szám).
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy a már megítélt támogatás csak akkor vehető igénybe, ha a kongresszus rendezőinek az absztrakt elfogadását bizonyító értesítését a pályázó eljuttatja az MLDT titkárához. A támogatott pályázóknak nyilatkozniuk kell, hogy a kongresszus lezajlását követő egy hónapon belül a www.mldt.hu társasági weboldal számára benyújt egy közleményt vagy a posztert, amellyel a nemzetközi kongresszuson részt vett.
  • A pályázónak nyilatkozni kell arról, hogy az MLDT által kiírt pályázat kongresszusi részvételi támogatás elnyerése esetén vállalja, hogy a kongresszust követő egy hónapon belül a www.mldt.hu társasági weboldal számára benyújt egy közleményt vagy a posztert, amellyel a nemzetközi kongresszuson részt vett. Ennek elmulasztása esetén a támogatás teljes összegét visszafizeti.

  A pályázat az MLDT nevére és címére kiállított számlákkal igazolt kongresszusi részvételi díj összegére, továbbá az azzal összefüggő úti- (pl. repülőjegy turista osztályon) és szállásköltség (max. a kongresszus idejére, középkategóriájú hotelben) támogatására irányul. A támogatás a 40 év alatti pályázók számára a fenti kongresszusi költségek 90%-a, de maximálisan 400.000 Ft, a 40 év feletti pályázók esetén pedig a fenti kongresszusi költségek 50%-a, de maximálisan 200.000 Ft. A pályázatok elbírálását az MLDT vezetősége által megbízott ad hoc bíráló bizottság végzi. A döntésről a pályázóknak egyénileg küld értesítést az MLDT titkára, és a támogatottak névsora az MLDT honlapján is nyilvánosságra kerül. A pénzügyi lebonyolítás eljárásrendjét az MLDT pénztárosa ismerteti a támogatást elnyert pályázókkal.
  Pályázat csak a meghirdetett határidőig nyújtható be, határidőn túl érkező, vagy nem előírásszerűen benyújtott pályázatok nem kerülnek elbírálásra.
  A pályázati alap: bruttó 2.000.000 Ft.
  A pályázat nyerteseit a Bíráló Bizottság 2011. március 14-ig hirdeti ki.
  Szeged, 2011. november 15.
  MLDT Vezetőség

Vissza a hírekhez