Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍRARCHÍVUM


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A 2022. január 16-án 19 órakor az Erkel Színházban kezdődő Az ezred lánya c. műre 50% kedvezménnyel vehetnek jegyet orvosok és egészségügyi dolgozók
  2022.01.10. - MLDT - Hírkategória: Általános

  A 2022. január 16-án 19 órakor az Erkel Színházban kezdődő Az ezred lánya c. műre 50% kedvezménnyel vehetnek jegyet orvosok és egészségügyi dolgozók.

   

  1858. január 17-én közölte a frissen indult Orvosi Hetilap annak a cikksorozatnak első részét, amely egy bizonyos Semmelweis Ignác magyar orvos gyermekágyi lázzal kapcsolatos megfigyeléseit és javaslatait tartalmazta. Ehhez a magyar orvostörténetben kiemelkedő fontosságú dátumhoz kötődően invitáltuk már 2016-ban is az Erkel Színházba a különböző orvosszervezetek képviselőit, tagjait: a köztudottan és hagyományosan a zenével legközelebbi viszonyt ápoló értelmiségi csoport töltse meg ezúttal is – és még sok éven át mindig e napon vagy ennek közvetlen közelében – a hatalmas nézőteret, ezt kívánjuk most is. Indulásképp Kovalik Balázs Turandot-rendezése került a doktorok elé, azután egy másik nagyprodukció, az Aida, majd egy klasszikus előadás, Puccini Toscája, 2018-ban pedig a gyógyítókat egy tradicionális nagybalettre, a Giselle első előadására invitáltuk. 2020-ban egy igazi különlegességet kínáltunk: a Figaro lakodalmát a sármos uruguayi világsztár basszbariton, Erwin Schrott főszereplésével. És bár a járvány nem engedte, hogy 2021-es ajándékként átadjunk egy-egy 20. századi és harmadik évezredi magyar egyfelvonásost, ezúttal Donizettivel kárpótoljuk az említett pandémia miatt az elmúlt években oly sokat dolgozó és küzdő orvosközösséget.

   

  Köszöntőt mond: Prof. Dr. Polgár Csaba főigazgató (Országos Onkológiai Intézet)

  Házigazda: Ókovács Szilveszter főigazgató

  Partnereink: Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége, Magyar Orvosi Kamara

   

  Az előadás helyszíne: Erkel Színház 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30. Megközelítés tömegközlekedéssel: M4 metró II. János Pál pápa tér megálló.

   

  Időpontja: 2022. január 16. 19:00

   

  Jegyárak: 7900Ft / 6400Ft / 3300Ft melyből az orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak 50 % kedvezményt biztosítunk. Jegyek igényelhetők a jegy@opera.hu e-mail címen, a tárgyban kérjük feltüntetni ORVOSOK OPERÁJA jeligét.

   

  Megrendelésüket visszaigazoló e-mailben véglegesítjük.

   

  Kérjük a jegyeket legkésőbb az előadás előtti napon 17 óráig vegyék át bármely jegyértékesítő pontunkon: http://www.opera.hu/kapcsolat

   

  A program megtekinthető ide kattintva

Vissza a hírekhez

Clinical Chemistry and Laboratory Medicine
Lab Tests Online

Társult tagjaink

 • 77 Elektronika
 • BECKMAN COULTER
 • Biomeriux
 • Bio-rad
 • Diagnosticum
 • Roche
 • sysmex
 • HR-Pharma