Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍREK


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  MLDT Online Szakmai Nap: Covid-19 vakcináció és immunválasz (2021.05.05.)
  2021.04.13. - MLDT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák!

   

  A Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság (MLDT) online szakmai napot szervez „COVID-19 vakcináció és immunválasz” címmel 2021. május 5-én (szerda), online formátumban, élő online diszkussziós sávokkal, majd a teljes rendezvény felvételről visszanézhető lesz még 4 hétig.

   

  A rendezvényen a COVID-19 elleni védőoltásokról, azok biotechnológiai hátteréről, immunológiai alapjairól, a vírus variánsokról, a fertőzés által kiváltott sejtes és humorális immunválaszról, illetve azok mérési lehetőségeiről lesz szó. A szakmai napba 2 élő online diszkussziós sávot is beütemeztünk.

   

  A részletes programot e felhíváshoz csatolva találják.

   

  A rendezvény szakma szerinti akkreditációja folyamatban van a laboratóriumi egyetemi diplomások, valamint a háziorvosok számára, az előzetes tájékoztatás szerint a tanfolyam 12 pontot fog érni. Az összes többi szakmának szabadon választhatóként 12 pont.

   

  Az orvosi laboratóriumi szakdolgozók számára szabadon választható továbbképzésként – az előzetes információk szerint – 8 pont lesz. 

   

  A részvételi díj egységesen 3.000 Ft, melyet átutalással kell teljesíteni a regisztráció határidejéig, 2021. április 28-ig. 

   

  Kedvezményezett: Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaság

   

  Bankszámlaszám: 10200823-22222909-00000000

   

  A közleménybe kérjük, írják be a regisztrálni kívánt egyén/egyének nevét, illetve pecsétszámát/nyilvántartási számát, továbbá, hogy „Szakmai Nap”. Amennyiben több személy befizetése egyszerre történik, kérünk a közlemény rovatban mindenkit felsorolni.

   

  Regisztrálni az online Jelentkezési lap kitöltésével lehet az alábbi linken 2021. április 28-ig:

   

  https://forms.office.com/r/4S9mgHYd7c

   

  A részvételhez szükséges linket/linkeket a Jelentkezési lapon megadott e-mail-címre fogjuk küldeni röviddel az esemény előtt, ezért kérjük, figyeljenek az e-mail-cím helyes megadására!

   

  A programot követően online tesztvizsga lesz kitölthető (végig a visszanézhetőség időtartama alatt), a kreditpontokat az ezt kitöltőknek írjuk jóvá!

   

  Kollegiális barátsággal és szakmai érdeklődéssel invitáljuk Önöket/Benneteket ebben az aktuális és mindenkit érintő témában való ismeretbővítésre és eszmecserére!

   

  Prof. Dr. Miseta Attila, az MLDT elnöke - Dr. Péterfalvi Ágnes, az MLDT titkára - Dr. Nagy Béla, az MLDT pénztárosa

Vissza a hírekhez