Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MLDT HÍREK


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Magyar Orvosi Laboratóriumi Szakdolgozók Egyesülete XVII. Nagygyűlés
  2022.05.12. - MOLSZE - Hírkategória: Általános

  Helyszín: Semmelweis Egyetem Nagyváradtéri Elméleti Tömb, Budapest

  Időpont: 2022. augusztus 26-27.

   

  Kedves Kollégák! Tisztelt Érdeklődők!

   

  Nagy öröm számunkra, hogy három évvel a sikeres XVI. kongresszus után és a pandémia miatti bezártságot követően 2022. augusztusában a Magyar Orvosi Laboratóriumi Szakdolgozók Egyesülete XVII. Nagygyűlését jelenléti formában rendezhetjük meg Budapesten a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében.

   

  Az elmúlt két év eseményei hivatásunkban és magánéletünkben is próbára tettek mindannyiunkat. Ilyen helyzetben még többet jelentenek a kapcsolatok, az összetartozás minden területen, így a szakmánkban is. Ezt az összetartozást erősítjük ezeken a rendezvényeken, ilyenkor találkozhatunk, meghallgathatjuk pályatársaink legújabb tudományos eredményeit és lehetőség nyílik egy kis kikapcsolódásra is, amelyre az elmúlt időszak eseményei után mindannyiunknak szüksége van.

   

  A tudományos program összeállításakor új és mindig aktuális témákat igyekeztünk csokorba gyűjteni. Tervezünk esetbemutatáson alapuló, probléma-orientált előadásokat hematológiai kórképekben, allergia és autoimmun betegségek laboratóriumi diagnosztikájában, valamint szóba kerül egy örök téma: Minőségbiztosítás, akkreditáció a laboratóriumokban. A varia szekció lehetőséget nyújt minden olyan előadás, poszter bemutatására, amelyek aktuális problémákat, mindennapi gyakorlatban tapasztalt összefüggéseket, technikai, metodikai megoldásokat mutatnak be.

   

  A Nagygyűlés keretében sor kerül a Prof. Dr. Bálint Péter emlékére alapított díj, valamint egy újonnan létrehozott „MOLSZE szakma kiválósága kitüntetés” első ízben történő átadására.

   

  Szeretettel és tisztelettel hívjuk tehát Önöket Budapestre, hogy együtt tölthessünk néhány felejthetetlen napot.

   

  Lamár Ibolya
  a MOLSZE elnöke

   

  Tudományos program

Vissza a hírekhez